„Sita moleculara” care ajuta la eliminarea toxinelor

Zeolitul sau „piatra care fierbe” este un mineral la fel ca sarea de bucatarie format din aluminosilicati naturali hidratati de calciu sodiu potasiu magneziu.Acesta ajuta la eliminarea toxinelor.  Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat într-o structura în forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o „sita moleculara”, care ajuta la eliminarea eficienta a diferitelor toxine, virusuri si atsi contaminanti din organism.

Un aliat puternic în THECODE – programul de Detox si Sanatate #1 din Romania – este Zeolit-ul, un mineral rar, care functioneaza ca o adevarata sita pentru toxinele si contaminantii din organism.

In tabara de Detox Metabolic, Educatie si Echilibrare pentru Corp si Minte, vom folosi Zeolit in fiecare dimineata. Vino si tu alaturi de noi in cel mai complex program de Detox Holistic din Romania, pentru cel mai bun cadou pe care ti-l poti face : sanatatea.

www.thecodedetox.ro/shop

Zeolitul are structura reticulara, având capacitatea de a pierde si a câstiga reversibil apa într-o proportie uimitoare, de pâna la 15%, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce îi confera calitati exceptionale de absorbtie, desorbtie si schimb ionic.

Aceste proprietati pot fi folosite pentru a sprijini eliminarea metalelor grele din organism, si a toxinelor în general, ameliorarea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectiilor virale sau bacteriene.

Blocul de siliciu din zeolit este neutru din punct de vedere electric, dar blocul din aluminiu poarta o sarcina negativa, care creeaza locuri încarcate negativ în toata structura de cristal.

Zeolitul atrage mineralele cu sarcina pozitiva. Acesti cationi sunt înlocuiti apoi cu metalele grele, cum ar fi cadmiu, mercur, nichel, arsenic, eliminate ulterior în conditii de siguranta din organism datorita Zeolitului ce actioneaza ca un catalizator. Ionii mai mici, cum ar fi mercurul si cadmiul, sunt atrasi adânc în structura-cusca a mineralului si retinusi pentru eliminarea în conditii de siguranta.

Pe scurt, Zeolitul intruneste urmatoarele proprietati:
– Este un mineral rar, încarcat negativ, proprietate unica în regnul sau;
– Are capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive;
– Are o structura rigida, tridimensionala, cristalina (similar cu un fagure de miere), constând dintr-o retea de tuneluri interconectate si custi, prin care apa se misca liber înauntru si în afara acestor pori, structura ramânând rigida;
– Dimensiunile porilor si canalelor sale sunt aproape uniforme, permitând cristalului sa actioneze ca o sita moleculara;
– Este gazda pentru moleculele de apa si ionii de potasiu si calciu, precum si o varietate de alti ioni încarcati pozitiv, dar numai pentru cele de dimensiuni moleculare adecvate care se potrivesc în porii cristalului, creând proprietatea de „sita”;
– Are capacitatea de schimb cationic ridicata;
– Are capacitate mare de absorbtie si desorbtie;
– Este un bun catalizator;

Zeolitul se foloseste în toata lumea pentru uzul uman, ca supliment cunoscut de peste 20 de ani drept una dintre cele mai bune substante pentru purificarea si detoxifierea organismului uman. Datorita calitatii sale de donare ionica, Zeolitul are o afinitate foarte puternica fata de metalele grele, iar plumbul, mercurul, cadmiul si alte metale grele sunt atrase si legate în reteaua sa, astfel ajutând la eliminarea lor din organism.


Leave a Reply