Roxana M. / Bucuresti

„THE CODE a fost despre „cum să îți schimbi mentalitatea”. Cum să îți trăiești viața, despre eficiență, fericire, sănătate, liniște, pace, conștientizare, energie și, nu în ultimul rând, despre plusul de valoare pe care trebuie să ți-l aduci în fiecare minut, secundă pe care o trăiești. Cum să îți depășești barierele, din păcate, impuse de tine – și, automat, de ce vezi în jurul tău, societate într-un cuvânt – și să vezi „cine”ești tu cu adevărat! Am aflat – daca nu știam deja – „cât”de puternică sunt, cât pot să fac sau cât de multe pot să realizez, dar nu mai enumăr aici deoarece cei care mă cunosc, știu deja , „unde”vreau să ajung, „cum”vreau să fiu, „cum”vreau să fie viața mea, „care” să fie calitatea vieții mele și asta să le dau și celorlalți! Nu a fost vorba „doar”despre creșterea „stimei de sine” când te uiți în oglindă, ci despre SĂNĂTATE din toate punctele de vedere. Un „reboot” al psihicului, mentalului, o trezire la viață! A fost despre „CE” am devenit fără să realizez, deoarece toți am fost concentrați sau preocupați de antrenamente, sucuri, reacții, socializări . Și, de final, să nu vă plictisesc: „Am luat o decizie înțeleaptă atunci când am decis să particip la acest eveniment și vă mulțumesc tuturor!” Evident că recomand cu mare încredere tuturor, măcar o data în viață, acest „Detox al vieții în general”

Absolvent THECODE

„Miraculos! Îmi pare rău că se termină și nu mai am suportul vostru, echipă simpatică și binevoitoare care m-a ajutat permanent să mă cunosc, să mă înțeleg și să mă autodepășesc. Mulțumesc! ”

„Nu voi uita toată această săptămână. M-am deschis emoțional! A fost greu, dureros, dar sunt fericită de performanțele la care m-ați adus. Vă mulțumesc pentru un nou început. Ce faceți este minunat”.

„De suflet, în primul rând datorită organizatorilor și oamenilor pe care i-am avut alături, plină de informații, distractivă și cu trăiri emoționale surprinzătoare”.

Cristina T.

“ THE CODE pentru mine…DETOX – fizic, psihic, mental. O maaaare lipsa de stres. O nouă dimensiune a timpului și apreciere a vietii. Noi limite pe care le-am descoperit și depășit. Oameni minunați, prieteni noi. Echipa One Fitness, ați fost extraordinari, vă mulțumesc mult. Geo Bogdan, să îți spun cât ești de apreciat și iubit de atâta lume nu mai are rost, căci știi deja.”

Andreea M.

“Din clipa în care am văzut anunțul, mi-am dorit să merg. Pur și simplu, am simțit asta cu toată ființa mea :). Eram într-o perioadă în care inima mea o luase razna, deși fusesem la aproximativ 8 medici cardiologi, fără niciun rezultat. Problema era relativ simplă: extrasistole supraventriculare ( destul de multe – aproximativ 14.000/ zi ). Deja luam medicație cu care nu am fost deloc de acord. Majoritatea mi-au recomandat sport, dar moderat. Nu se punea problema unui efort susținut ca cel ce se anunța, așa că începusem să mă obișnuiesc cu ideea că voi merge în toamnă. Între timp, am consultat și al 9 lea medic ( din altă țară ) care mi-a spus că sunt sănătoasă, că trebuie să încetez să mai iau orice pastilă, că sunt tânără, să ies afară și să alerg, să râd și să alung extrasistolele :). În următoarea secundă, mi-am dat seama ca voi merge în tabără :). Știam ca un șoc pozitiv era tot ce îmi trebuia. Așa că am venit acasă și m-am înscris. V-am spus această mică poveste ca să-mi cunoașteți și motivația „tehnică” :). Altfel, îmi doream să merg fiindcă aveam încredere în Geo, fiindcă nu mereu ai ocazia să stai o saptămână în natură și să te încarci cu energie, fiindcă îmi place să fac sport, fiindcă mi s-a părut un pachet minunat body/ soul/ spirit, fiindcă îmi venea să fug o săptămână undeva și să fac liniște în capul meu :), fiindcă mi-aș fi dorit să scap de câteva kg pe care nu mai reușeam să le dau jos orice aș fi făcut ( mă rog, un „orice” subiectiv :)) , fiindcă îmi era dor să mă întâlnesc cu mine 🙂 și știam că în tabără voi putea face asta.
Deși aveam o mie de motive, am încercat să vin fără așteptări și să primesc tot ce se întâmplă pas cu pas, fără etichete sau previziuni. Cred că, în mare parte, mi-a ieșit, fiindcă am găsit bucurie la fiecare pas și am șters de praf lucruri de care uitasem și care făceau parte din mine.
Mai ținusem regim de câteva ori în viața mea…Poate faptul că am crezut în acest tip de dietă, poate că am mai avut lângă mine alte 30 de suflete care făceau același lucru, poate fiindcă primeam toată hrana de care aveam nevoie -poate toate la un loc – dar partea cu sucurile pentru mine a fost foarte ușoară și chiar mi-a făcut o deosebită plăcere să-i dau corpului meu numai lichide timp de o săptămână. Nu am experimentat nicio senzație neplăcută, nicio amețeală, stare de nervozitate sau nu știu ce dureri. Din contra! Aveam mult mai multă energie, n-am reușit să dorm niciodată la prânz și spiritul era sus.
Mi-au plăcut mult diminețile și faptul că ne trezeam așa devreme, într-o atmosfera pozitivă, începând ziua cu lucruri simple și zâmbete din toate părțile. Asta a fost un lucru minunat în tabără, nu știu dacă ați observat, dar toata lumea zâmbea foarte mult. Mi-a plăcut respirația de dimineață! Era momentul în care îmi aminteam de fiecare părticică din corpul meu și o salutam conștientă. Iar mintea se deschidea și era gata să primească tot :). A fost un exercitiu bun pentru partea cu „let go” :). Obiceiul cu respirație zilnică l-am păstrat și chiar mă ajută la mintea limpede.
Antrenamentele au fost minunate și, pentru mine, de multe ori frustrante fiindcă nu trebuia să țin pasul deși, în mod normal, sigur aș fi putut.
Cursurile au fost o alegere perfectă pentru o completare a întregului experiment. Și a fost minunat că, odată cu corpul, mintea primea aceeași informație. Am aflat lucruri noi, am înțeles alte lucruri pe care poate le ignoram sau le tratăm cu superficialitate. Deși a fost multă informație, esențialul a ajuns unde trebuie și mie, una, mi-a deschis apetitul pentru a afla și mai mult.
Mi-a plăcut că am fost atâția oameni atât de diferiți, că am stat să ascult și alte puncte de vedere, că am aflat povești și că am cunoscut suflete. Mi-a plăcut ca am făcut lucruri simple care au dus la unele mărețe 🙂 și că am reușit să intru pe unda mea pe care o rătăcisem :). Inițial, am crezut că o să am mai mult timp de introspecție, însă nu a fost așa. Schimbarea s-a produs la alt nivel și se pare ca mult mai puternic.
Pentru mine, a fost acea schimbare în bine pe care mi-o doream. Mi-am curățat mintea, am făcut ordine în sertărașe :), am slăbit până azi 6 kg și am speranța că voi avea pătrățele la abdomen în curând :), mi-am schimbat stilul de viață și am rezultate minunate. De atunci, am învățat cum să am mintea limpede și să păstrez lucrul acesta. Și, intr-adevăr, cred că s-a produs o reacție puternică în corpul meu și acum am ajuns la un echilibru fizic.

Elena M.

“Nu ințeleg cum oameni inteligenți nu-și dau seama că aceasta este cea mai bună investiție pe care o poți face în sănătate. Aici există un nivel de empatie și de susținere incredibil, ceea ce este explicabil. Toți cei care vin la THE CODE vin cu un tip de deschidere pe care îl ai când îți pasă de tine, dar și de restul din jurul tău”

Mirela și Giuvaer O.

“A fost atât de bine că am reușit să mergem împreună, este minunat! Facem împreună exercițiile, discuțiile pe tema detoxifierii le purtăm acum atât de lejer, așa că sfatul meu este clar pro cuplu, pentru cine poate, la THE CODE! Contează foarte mult, acum suntem amândoi pe aceeași linie cu tot ce am învățat acolo și aplicăm în continuare. Dacă uită unul ceva, celălalt îți aduce aminte și este minunat. A fost o experiență deosebită, suntem bucuroși că am trecut cu bine și, așa cum am zis, este cea mai bună investiție pe care o poți face cât trăiești”

Absolvent THECODE

„Un program minunat, echilibrat, complex. Am primit multe informații valoroase pe care pot să le aplic și acasă. Mă simt determinată să îmi schimb stilul de viață. Mă simt restartată”.

„M-am simțit extraordinar, m-am distrat, am învățat, m-am energizat și m-am hotărât să îmi schimb drastic stilul de viață și alimentația. Pentru mine, după această experiență minunată,de acum începe o viață nouă, mai organizată, mai activă, mai sănătoasă.”

„Una dintre cele mai bune experiențe din wellness, cea mai bună investiție în propria sănătate”.

„Am învățat să beau apă, mi-am revenit cu orarul de somn. Am trecut de la ciocolată, înghețată, fast food și 0.5 l de apă pe zi (alimentația de bază) la 8 sucuri și 2l de apă pe zi și aceasta cu energie și fără simptome. Deci, super! ”

Raluca T.

“Este ca și cum aș fi străbătut El Camino din nou”

Andreea C.

“Una dintre cele mai bune experiențe din viața mea și, de departe, cea mai bună investiție în propria-mi sănătate”

Florina P.

“După o experiență de neuitat la cel mai incredibil program de detox/ antrenamente intense/ workshop-uri despre nutriție, fitness și comunicare – I am back in Galați city”

Ioana R.

“Am avut un moment de panică înainte să ajung la ‪THE CODE‬, în care mi-am dat seama că o să ies mult din zona de confort. Mă bucur că nu am dat înapoi, am o energie pe care nu am simțit-o de mult, o armonie incredibilă. Simt că aici mi-am regăsit ambiția, că m-am regăsit pe mine”

Absolvent THECODE

„Două cuvinte care m-au urmărit pe toată perioada programului: agonie și extaz. Am fost în iad și am ajuns în rai. La plecare, rămâne doar super energia, coroborat și cu un minus de kilograme, foarte binevenit. ”

„Un program unic, incomparabil, magic, vibrant, energizant, transformator”.

„A fost o reală provocare pentru mine, nu-mi imaginam că o să fie atât de concentrat programul. A fost super și unic”.

„Cea mai bună investiție în corpul meu și în mine. Un adevărat reboot”.

Absolvent THECODE

“O experiență fabuloasă care s-a dovedit a fi mult mai mult decât m-am așteptat, alături de oameni care m-au inspirat. Am terminat programul THECODE cu o mentalitate nouă, un comportament nou față de corpul meu, o grămadă de informații de valoare și, mai ales, cu decizia puternică de a avea grijă de mine. M-am distrat de minune și de-abia aștept următoarea tabără”.

Adela V.

“Determinarea ne aduce aici. Noi suntem media oamenilor de care ne înconjurăm și așa se explică energia de la ‪THE CODE‬. Aici ne inspirăm din poveștile celor din jur și ne luăm puterea din entuziasmul și bucuria lor. Aș repeta oricând experiența”

Tibi U.

“Am progresat, aici fac un experiment cu limitele mele de fiecare dată. Pentru mine, sănătatea este pe primul loc. Pe lângă, aici mă simt foarte bine când vin”

Simona B.

“Cuvântul-cheie este magie. Ca proaspăt absolvent THE CODE, nu pot decât să vă recomand să trăiți această experiență. Pentru mine, THE CODE a fost un restart complet în partea de energie și entuziasm, un detox al trupului și minții, cu un echilibru perfect între sport și educație. M-am întors acasă de 2 zile și mă simt ca nouă, cu un nivel îmbunătățit de energie și creativitate”.

Absolvent THECODE

„Această experiență este life changing și simt, într-adevăr că îmi va folosi toată viața. Pe lângă detoxifierea organismului și orele intense de antrenament, am învățat numeroase informații valoroase despre corpul meu, care îmi vor folosi pe viață. Felicit întreaga echipă pentru tot și sunt fericită că mi-am atins obiectivul cu care am venit – de autocunoaștere și depășirea limitelor”.

„Un program cu trăiri inedite care îți accentuează sentimentul de prețuire față de oamenii care își merită titlul de ONOARE, RECUNOȘTINȚĂ”.

„Mi-a plăcut la nebunie. Nu aș fi crezut, am fost destul de sceptic. M-au durut antrenamentele…dar echipa a fost super și, în final, totul a fost foarte bine, mi-a plăcut la nebunie! ” (Matei F.)

„Experiența mea a fost extraordinară pe mai multe aspecte: detoxifiere, activități sportive, dezvoltare personală, relaționare, distracție – o experiență completă și complexă”.

„Aveam ca obiectiv de an să merg la un detox. Aveam o restanță pe care mi-am reprogramat-o să o realizez în debutul anului. Am reușit. De ce? Din două motive: nutrițional și al activității sportive. Primul aspect – pe fond de stres, aveam blocaje pe metabolismul lipidic; în plus, aveam nevoie de nutriție, alimentație bazate, prin care să nu mă subalimentez. Dacă am rezolvat prima problemă, încă nu știu, dar, pentru a doua, am primit ceea ce aveam nevoie. De asemenea, îmi doream ca activitatea sportivă să revină în viața mea. Nu știam cum și ce; acum, prin voi, știu. Important este să continui ce am câștigat aici ca și cunoaștere, experiență și chiar efort”.

Gina P.

“O experiență care deschide toate ușile tale interioare, ferecate până atunci, o trezire la viață în comuniune cu natura și alături de oameni vii ca tine! Fără mofturi, fițe și figuri, … uneori da …un Doamneee…așa cum suntem lăsați pe pământ să respirăm, să iubim, să ne minunam de noi! Încercați experiența THE CODE, merită mai mult decât orice vacanță! ”

Mirela O.

“Magia a avut loc, așa cum ne-a promis Geo. Corpul meu este acum fericit, iar eu sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit în această săptămână ! Un program excepțional pe care îl voi recomanda tuturor. ”

Absolvent THECODE

„Un program complex de detox metabolic, nutriție și educație, susținut de o echipă de profesioniști. Suportul grupului a fost uriaș, am legat multe prietenii și ne-am distrat. Informația pe care am primit-o este extrem de valoroasă și plec de la acest curs un om schimbat, motivat și plin de recunoștință”

„Am avut așteptări foarte mari de la THE CODE, iar ce s-a întâmplat aici a fost pe măsura lor. Mă simt foarte bine, cum nu m-am mai simțit de foarte mult timp. Am reușit să mă odihnesc și să îmi reglez somnul”.

„O experiență unică, de neuitat, nu m-am așteptat la așa ceva (foarte mișto), plus că am slăbit în talie 4cm, wow! ”

Mirabela D.

“A fost neașteptat de frumos și mult mai mult decât mi-am imaginat că o să fie. Am cunoscut oameni extraordinari și, într-o anumită măsură, mi-a schimbat chiar percepția asupra vieții! Mi-aș dori sa revin în fiecare an. Evident, tot meritul pentru această minunată experiență aparține organizatorilor, care au fost 100% profesioniști și au avut grijă să fie totul perfect. Și pentru asta vă mulțumesc din suflet. ”

Daniel B

“O experiență body & mind excepțională. Nutriție, sport, oameni minunați, natură, all in one”

Catrinel P.

“O experiență extraordinară, cu oameni inspiraționali, care mi-a depășit așteptările. Am plecat din tabăra THE CODE cu o nouă mentalitate, un comportament nou față de corpul meu, cu o mulțime de informații valoroase și o dorință puternică de a avea grijă de mine însămi. De asemenea, m-am distrat de minune. De-abia o aștept pe următoarea! ”

Absolvent THECODE

„A fost o experiență unică și voi reveni cu mai multe forțe și energii”.

„O experiență foarte interesantă, o auto-provocare asistată de profesioniști și un câștig pentru propriul sine pe termen lung. Îți poate schimba stilul de viață prin puternicele motivații pe care le aduce. Sunt fericită! ”

Doina C.

„ Pentru mine, a fost cea mai frumoasă experiență din ultimii ani, m-am reechilibrat moral, spiritual, am socializat, am trecut prin multe emoții frumoase, sunt fericită că v-am cunoscut”

Absolvent THECODE

„ Am venit pentru sănătate (mentală si fizică), exerciții și educație nutrițională. Am plecat cu mai mult decât m-aș fi așteptat vreodată și parcă sunt un om nou, varianta 2.0 îmbunătățită”.

Eliza C.

„Alchimia perfectă pentru stare de bine în trup, suflet și minte”

Absolvent THECODE

„THE CODE reprezintă pentru mine un nou început în care am căpătat încredere – în mine și în general – și sănătate”.

Diana L.

“Cea mai bună investiție în sănătate, cu rezultate excelente (detox, informații, nutriție, formă sportivă și kg în minus) ”

Elena M.

“O experiență excelentă, aș spune una magică, în care așteptările îți sunt depășite. De fapt, experimentezi, într-o singură săptămână, o doză intensă de senzații și emoții. Depășindu-ți limitele, te întorci acasă cu aer de munte în plămâni, cu ochi luminoși, cu trupul și mintea echilibrate, cu prieteni extraordinari și, cumva, cu multă luciditate. ”

Absolvent THECODE

„Eu sunt ZEN, iar THE CODE merită nota TEN (10) ”

Alexandra Ș.

“Cea mai tare experiență completă trăită în ultima vreme. Mulțumesc echipei THE CODE”

Absolvent THECODE

„Înainte să vin la THE CODE, viața mea era una destul de toxică, mă simțeam obosită fără prea multe motive. Acum corpul meu este complet altul, mă simt curată atât pe interior, cât și pe exterior. Echipa THE CODE este genială”.

Simona M.

“ Fantastic, intens, miraculos. O experiență unică”

Absolvent THECODE

„Experiența THE CODE a fost unică, utilă, originală, sănătoasă”

Daniela Ș

„THE CODE este o experiență de viață care te ajută să te cunoști sau să te redescoperi, să îți setezi obiective raționale, corecte și sănătoase și, nu în ultimul rând, este o mare bucurie”

Absolvent THECODE

„Un program minunat, echilibrat, complex. Am primit multe informații valoroase pe care pot să le aplic și acasă. Mă simt determinată să îmi schimb stilul de viață. Mă simt restartată”.

„M-am simțit extraordinar, m-am distrat, am învățat, m-am energizat și m-am hotărât să îmi schimb drastic stilul de viață și alimentația. Pentru mine, după această experiență minunată,de acum începe o viață nouă, mai organizată, mai activă, mai sănătoasă.”

„Una dintre cele mai bune experiențe din wellness, cea mai bună investiție în propria sănătate”.

„Am învățat să beau apă, mi-am revenit cu orarul de somn. Am trecut de la ciocolată, înghețată, fast food și 0.5 l de apă pe zi (alimentația de bază) la 8 sucuri și 2l de apă pe zi și aceasta cu energie și fără simptome. Deci, super! ”

Manuela R.

„Experiență benefică pentru sănătatea fizică, pentru starea de calm și echilibru pe care ne-o dorim cu toții și sunt convinsă că aceste efecte benefice se vor vedea și mai bine în perioada următoare. A fost minunat să văd sinceritatea de care au dat dovadă toți participanții și sprijinul pe care ni l-am dat unii altora. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am reușit cu toții să ne depășim ceea ce credeam a fi limitele noastre fizice și mentale. Totul a fost posibil datorită echipei extrem de profesioniste și vă admir pentru această realizare și pentru viziunea pe care ați avut-o cu acest program”

Absolvent THECODE

„O experiență în care îți atingi limitele. Și chiar le depășești. O nouă gândire asupra vieții de zi cu zi. ”

„Am venit pregătit mediu pentru acest program. După 7 zile, forma fizică și starea de sănătate mi s-au îmbunătățit considerabil. Pentru mine, a fost o experiență de neuitat”.

„Un program surprinzător, educativ, vindecător, MAGIC”.

„O experiență extraordinară datorită vouă, sunteți o familie și asta se reflectă în succesul programului. Mă inspirați și plec de aici cu un bagaj consistent de energie pozitivă și cu un zâmbet mare pe buze. Keep going! ”

„Experiența mea din această săptămână a fost plină de stări, emoții, senzații – de la entuziasm la dezamăgire și frustrare și invers, de la tristețe la bucurie, până la mândria faptului că am reușit să duc până la capăt acest program care nu este tocmai ușor. Mi-a plăcut totul aici.”

Ruxandra B.

„Cea mai tare, stranie și unică experiență din cei 34 de ani care nu au fost deloc lipsiți de aventuri. Am trecut prin toate stările posibile; pe scurt, de la agonie la extaz. Ca trăire, THE CODE este condiție sine qua non dacă vrei să spui că ai trăit, experimentat și simțit. Din punct de vedere al sănătății, consider că ar trebui urmat programul cel puțin o dată pe an”

Absolvent THECODE

„Pe scurt, despre THE CODE: experiență specială. Staff de mare clasă. Rezultatele pe care le-am așteptat au și venit. Grup foarte mișto. Cu siguranță, mă gândesc să repet experiența”.

„O experiență absolut senzațională; m-am reîndrăgostit de viață, de oameni, de sport”.

„Un program cu multă disciplină pentru reset, cu informație de calitate, utilă, ușor asimilabilă și care îți lasă răgazul de a-ți trata corpul și sufletul”.

„Respir iubire, miros iubire. Să vă păstrați aceeași energie pozitivă! ”

Alexandra F.

„O experiență incredibilă, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Ați reușit să transformați o săptămână care ar fi putut fi chin pur în distracție maximă. Plec cu o energie debordantă, totul a fost fabulos”

Elena C.

„Se spune că dacă nu auzi din prima de un lucru, el revine pe diverse căi, trebuie doar să fii pregătit să asculți, să vezi. Dacă nu îți atrage atenția nicidecum, viața îți dă o lecție și vei avea nevoie de acel lucru. La mine, interesul pentru ceea ce faceți a existat întotdeauna, a fost în mine, chiar dacă erau doar elemente disparate pe care nu am știut să le interpretez. Pot spune că voi m-ați găsit pe mine, o fostă sportivă de performanță, cu dezechilibre hormonale și o dorință puternică de dezvoltare personală. Ați venit într-un moment în care aveam nevoie de voi, ați venit cu totul structurat, cum era nevoie ca mintea mea să accepte. Mă simt minunat, am introdus foarte multe elemente din ceea ce am învățat în viața de zi cu zi, iar cel mai important câștig este propria valorizare și prioritizare. Încă nu știu cine sunt, îmi caut un nou nume . Simt că sunt din nou copila de la 14-18 ani, avidă de cunoaștere, de descoperiri. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din povestea mea. ”

Liliana C.

“A trecut ceva timp de când am făcut cunoștință cu experiența THE CODE. Am început, Geo, să scriu în agendă după aceasta. Atunci, acolo, nu eram pregătită să-mi privesc viața retrospectiv într-o perioadă așa scurtă. Am stat întâi să mă autoevaluez, pentru a mă defini acum. Acum, o folosesc, scriu în ea lucruri care mi se întâmplă după THE CODE.
Uneori, viața ne dă lecții și avem senzația că am părăsit drumul drept. Aveam senzația că nu mă mai pot întoarce la ceea ce îmi doream. Căutam, căutam, dar mă pierdusem în detalii.
THE CODE m-a ajutat să îmi depășesc starea de confort care se cuibărise în ființa mea. Eram confortabilă cu programul meu, cu familia mea, dar nu mai eram confortabilă cu mine și cu starea de spirit pe care o doream.
Acolo sus, la Fundățica, unde ai impresia că dacă întinzi mâna atingi absolutul, găsești TOTUL. Aerul este pătrunzător, frumusețea e divină și oamenii MAGICI.
Nu ne-a obligat nimeni să venim acolo, nu ne-a fost confortabil, mai ales celor în etate, așa cum spuneai tu, Geo, nu am avut așteptări, dar, totuși, în 7 zile, ne-am schimbat. De ce? Pentru că ne-ați arătat din nou drumul, ne-ați arătat că putem, că mișcarea, forța, bucuria și împlinirea fac casă bună cu confortul, dar în alți termeni.
M-am întors acasă, era același mediu, dar acum îl vedeam altfel, mai frumos, mai puternic și cu alte perspective. Diminețile sunt pline de energie pozitivă, cu ciripit de păsărele și aer curat (pe care altă dată nu le sesizam). Zâmbesc mai mult și am energie ca la 20 de ani. Acum, tot ce mă înconjoară mi se pare mai frumos, mai bun, mai drept.
Importanța acestui program constă nu numai în săptămâna THE CODE, ci în perioada de după. Familia THE CODE este mare și variată, cu vârste diferite, iar meritul vostru (Geo, Bogdan, Anamaria, Adriana) este acela că ați creat unitate între noi, iar toți care m intrat în acest program aveam nevoie de un nou restart, să ne regăsim și să trăim sănătos.
Ce faceți voi acolo este minunat, creați noi DESTINE prin programul THE CODE. Sunteți MAGICI.”

Ada V.

“Nimic nu este întâmplător pe lumea asta, iată cum soțul meu mă înscrie în tabăra voastră fără să știu și îmi spune cu 2 săptămâni înainte de începerea programului că o să particip și eu. În mintea mea, totul era în ceață, ce o să fac, cum va fi…Toate întrebările mele au primit răspuns, când v-am întâlnit pe voi, o echipă minunată, care mi-ați redat încrederea în mine și, astfel, după 6 luni, sunt plină de energie, voie bună și cântăresc cu 15 kg mai puțin. Vă mulțumesc, dragii mei prieteni, vă îmbrățișez cu mult drag și dor. THE CODE a fost pentru mine MAGIC. Sunteți o echipă perfectă”

Gabriela N.

“Sunt Gabriela din Arad, am participat pentru a doua oară la acest program și o voi face ori de câte ori îmi va sta cu putință. Spun acest lucru pentru că am dezvoltat o dependență față de acești oameni minunați care au conceput un program magic, Odată cu terminarea taberei, raportarea mea la viața cotidiană a fost una diferită, debordând de fericire și iubire. Cred că acestea sunt ingredientele de bază ale unei vieți împlinite, fericite. Mulțumesc din tot sufletul! ”

Mircea G.

“The CODE pentru mine este o experiență unică unde am învățat și am descoperit lucruri noi despre mine și corpul meu. Când am văzut postarea pe Facebook cu ce înseamnă The CODE și am realizat că am numai de câștigat din această încercare, nu am avut nicio îndoială că vreau să particip. Foarte mult a contat și încrederea pe care o am în Geo Bogdan. În primele 3 zile, a fost mai dificil cu acomodarea organismului la noul mod de nutriție, câteva dureri de cap, dar din ziua 4, a apărut claritate și concentrare mentală, netrăită vreodată până în acel moment. Pentru mine, a contat mult felul în care m-am simțit și, mai ales, că am conștientizat ce se întamplă cu corpul și mintea prin nutriție și sport. The CODE este un detox complet, minte, trup și spirit, unde îți hrănești creierul cu lucruri pozitive, somn, exerciții fizice, nutrienți de calitate și pe care am reușit să îl finalizez cu ajutorul grupului și al organizatorilor. Mulțumesc și abia aștept THE CODE 2!”

Scroll Up
0

Your Cart