Zen de Romania

%detox%THECODE-DETOX

Cel mai curat aer din România.

Programul se desfășoară la Padina Ursului – Fundata, localitatea aflată la cea mai mare altitudine din România – 1380m,  în zona culoarului Rucăr-Bran. Într-un cadru natural deosebit, cu un factor ZEN de România, cum ii spunem noi, într-un spațiu de cazare de 5 margarete, rezervat în întregime doar grupului nostru. Liniște, natură, munte, România autentică. Un sat în care timpul pare că s-a oprit în loc, un loc mirific în care te încarci de energie și te deconectezi de la toate provocările vieții moderne.

Fundata este unul dintre locurile de la noi cu un aer de o calitate excepțională. Măsurat științific de o stație meteo instalată de Uniunea Europeană, oxigenul de cea mai bună calitate reprezintă unul dintre factorii-cheie în detoxifierea naturală a organismului. În cadrul programului THE CODE, respirăm și învățăm să respirăm urmând tehnici avansate, așa cum nu am făcut-o niciodată, aducând cantități uriașe de oxigen în organism.

Detoxifiere Profundă

Expertiză internațională în Nutriție Alcalină Integrativă

În cadrul săptămânii petrecute în tabăra THE CODE, vei avea la dispoziție un protocol nutrițional complex, format din nutriție super-alcalină bazată doar pe sucuri proaspăt stoarse din legume, fructe si plante, alături de super-alimente, suplimente pe bază de alge marine organice și extracte naturale organice care sunt disponibile în exclusivitate doar în programul THE CODE. În fiecare zi, alimentația ta va fi pregătită pe loc din plante, legume și fructe proaspete, transformate prin stoarcere la rece, în sucuri pline de nutrienți macro, de hrană vie, de clorofilă și de energie. Un boost imens pentru organismul tău.

Singurul program de Detox Metabolic din România, care abordează detoxifierea organismului dupa principii medicale și stiințifice, acoperind, de o manieră comprehensivă, toate canalele proprii organismului ce contribuie la procesele de echilibrare și detoxifiere. Un model nutrițional perfect echilibrat și calculat pentru a hrăni complet organismul cu nutrienți de cea mai bună calitate, structurat după ultimele descoperiri la nivel internațional în materie de sănătate și homeostază alcalină.

%detox%THECODE-DETOX